Avtroppende direktør: Karen Lomeland Jacobsen melder sin avskjed etter fem år som leder ved Høgskulen.
Avtroppende direktør: Karen Lomeland Jacobsen melder sin avskjed etter fem år som leder ved Høgskulen.

Flytter fra Volda for å komme nærmere familien

Etter fem år melder Karen Lomeland Jacobsen sin avskjed som leder ved Høgskulen i Volda. I dag informerte hun alle ansatte ved Høgskulen i en e-post.

Publisert Sist oppdatert

Karen Lomeland Jacobsen har ett år igjen på årmålet, men velger å si opp lederstillingen sin etter fem år på høgskulen. Etter flyttingen starter Jacobsen ny jobb i Deloitte. Jacobsen forteller at hun og familien flytter fra Volda for å komme nærmere familien i Bergen.

Campusutviklingsplan og direktørstillingens fremtid

Jacobsen forteller at lederstillingen ved høgskulen har vært veldig spennende, og at det har vært fint å jobbe med campusutvikling.

- Det har vært gøy å være med i prosessen å bygge det nye mediebygget og se hvordan det nye Hans Strøm huset skal bli. Vi har jobbet mye med campusutviklingsplanen. Dette handler om hvordan vi kan utnytte uteområdene bedre, sosiale soner og planlegging av nye møbler i kantinen slik at området skal bli brukt i større grad av studentene.

Jacobsen forteller at det er usikkert hvordan stillingen som Høgskuledirektør vil bli i fremtiden. Dette fordi det er usikkert om Høgskulen skal fortsette med valgt eller ansatt rektor. Endring i rektorposisjonen vil påvirke hvordan direktørstillingen vil se ut.