Anders Eikanger og Helene Maria Tellefsen

Ettermiddagssending tirsdag 20. februar

Anders og Helene var verter for tirsdagens ettermiddagssending på Radio Volda

Publisert Sist oppdatert

Det er vinterferie, men også verdensdag for sosial rettferdighet. I den anledning fikk vi besøk av Steven Pushparayah Karunasamy. Han satte søkelys på forståelsen om sosial urett. Steven er selv tamil, en folkegruppe fra Sør-Øst Asia som har blitt undertrykt i flere tiår. 

Vi beveger oss videre fra det internasjonale og inn i del lokale for å se hvordan Søre-Sunnmøre jobber med å minske den sosiale uretten. 

Nå i vinterferien kan diverse aktiviteter være relativt kostbare. Tiltak som gratis skiutleie og mulighet til å søke om økonomisk støtte, bidrar til at barn og unge har lik tilgang på fritidsaktiviteter. 

Lytterne har blitt klokere på en rekke ulike saker i Søre-Sunnmøre. Alt fra forslag om endringer i eksamen, hverdagen til de lokale bøndene, strikke-kino og dans i Ørsta. Vi har også fått innblikk i det nystarta fotballaget i Hovdebygda. 

Fikk du ikke med deg hvordan du skal pusse tennene dine riktig? Da kan du heldigvis høre gjennom saken og resten av sendingen igjen, før neste tannpuss!

Programmet ble ledet av Anders Eikanger og Helene Maria Tellefsen med Eline Østby Stener som nyhetsoppleser. Produsent for sendingen var Fanny Helene Birkeland, med André Folkestad som ansvarlig redaktør for Radio Volda. 

Powered by Labrador CMS