Sola skinte over Sunnmøre torsdag 22.februar.

Ettermiddagssending torsdag 22. februar

Torsdag 22. februar fikk Søre Sunnmøre en forsmak på våren. Sola skinte, og Radio Volda hadde en ettermiddagssending fylt med et bredt spekter av saker, og direkteinnslag fra finværet.

Publisert

I torsdagens sending dykket reporterne inn i flere tematikker. Det ble sendt reportasjer om negativ mobbestatistikk i Volda og problematisk pengeforbruk i Herøy kommune. Senere ble det problematisert hvem «sunnmøringen» egentlig er, og hvorfor en spesiell drikkeflaske har blitt så trendy den siste tiden.

Direktesendt fra Andaneset i Volda snakket vi med en gjeng som grillet i finværet. I tillegg fikk vi en smakebit av vinterferie-stemningen på Hakallegarden i Vanylven. Ellers har det vært flere arrangementer hvor Radio Volda har vært til stede og rapportert fra, slik som gaming-treff på ølsmaking på Rokken i Volda, Metizport Hareid, og en tur innom Gjenbruken i Volda.

Ikke nok med dette, fikk programlederne i studio besøk av Ingvald Pettersen som senere på kvelden skulle delta i Vekavision, et arrangement som er inspirert av den internasjonale sangkonkurransen Eurovision.

En solfylt og innholdsrik sending, med andre ord. Du kan lytte til hele programmet nedenfor.

Programmet ble ledet av Fanny Birkeland og André Ødeby, med Tare Reklev Øverbø som nyhetsoppleser. Produsent for sendingen var Helene Maria Tellefsen, med André Folkestad som ansvarlig redaktør for Radio Volda.

Powered by Labrador CMS