Fint vær og mange arrangementer denne helgen

Ylvis-brødrene kommer til Volda på fredag. Samme dag er det også solidaritetsmarkering i flere kommuner på Søre-Sunnmøre. Vi har samlet noen av høydepunktene.

Publisert Sist oppdatert

Åpne skitrekk

Hornindal skisenter har alle løyper åpne i skitrekket, og hele 25 kilometer langrennsløyper man kan boltre seg på. Yr.no melder om minusgrader på skisenteret i helgen, så alt tyder på at trekket holder åpent som normalt. Sjekk ut facebook-siden til Hornindal skisenter for å se siste oppdatering.

Ørsta skisenter melder på sine sider at de åpner skitrekket klokken 10.30 på torsdag. I morgen er det ventet store mengder med nedbør, så sjekk siste oppdatering på Facebook-siden til skisenteret.

Konserter på fredag og lørdag

På fredag kommer verdenskjente Ylvis til Volda, og skal holde konsert for fullt hus. Arrangementet finner sted på Rokken Studenthus, og dørene åpner klokken 21. Samme kveld blir det dans med Bask fra klokken 22.00 til 02.00 i Sande på Dollstun.

UKRAINA: Markeringen skjer på fredag.
UKRAINA: Markeringen skjer på fredag.

På lørdag byr Vangsgutane opp til dans da de opptrer på Stødt Bar&Scene i Ørsta. Dørene åpner klokken 20. Samme kveld er det konsert i Vanylven på Fiskå Ungdomshus der bandet «Bad Brooks» spiller fra klokken 22.

Solidaritetsmarkering for Ukraina

For å vise støtte til Ukraina skal flere kommuner markere at det er 365 dager siden krigen brøt ut for fullt i landet. Her kommer en oversikt over hvor og når det skjer.

Hareid: Fredag, 17:30: Hareid folkebibliotek.

Herøy: Fredag, 18:00: Blir det fint vær vil markeringen skje på Almmenningskaia i Vågsgata, og ved dårlig vær blir arrangementet i Herøy Kyrkje.

CAMPUS ARENA: Volda er på 5. plass og Førde er på 7. plass i Mizunoligaen.
CAMPUS ARENA: Volda er på 5. plass og Førde er på 7. plass i Mizunoligaen.

Volda: Fredag, 17:15: Fakkeltog fra torget utenfor Cubus. 18:00; Volda kyrkje

Ørsta: Fredag, 18:30: Fakkeltog fra Alti. 19:00. Samling i kyrkja.

Volleyballkamp i Volda

På lørdag kan du se volleyballkampen mellom damelagene Volda KFUM og Førde. Ett eneste poeng skiller lagene i Mizunoligaen, så det er duket for et spennende oppgjør. Kampen spilles i Volda Campus Arena og starter klokken 16.