KLARE FOR VALGVAKE: Hanna Enger Guttormsgaard, August-Johannes Wernersen, Kaspar Selvik, Andrine Gald Myklebust og Henik Hegg Johansen skal ta dere gjennom valgkvelden på Søre Sunnmøre.

Følg valget på Nærsynet, Nærnett og Radio Volda

Det blir ikke stille i redaksjonen i kveld. Vi sender direkte fra valgvakene og gir deg de siste oppdateringene fra kommune- og fylkestingsvalget på Søre Sunnmøre.

Publisert

Radio Volda sender direkte fra klokka 21:15 til 23:00 med Hanna Enger Guttormsgaard og August-Johannes Wernersen i spissen. Med på laget har de utegående reportere som skal gi deg oppdateringer fra valgvaker i Volda, Hareid, Vanylven og Ålesund. Politikere skal bli utfordret i “Politisk Twist” og det blir valgkviss. Du får også høre et portrett om hvordan det å være ordfører påvirker psyken. 

Nærsynet skal ha TV-sending fra klokka 21. Kveldens programledere, Andrine Gald Myklebust og Henrik Hegg Johansen, tar dere gjennom sendingen. Utegående reportere skal også være med direkte fra valgvake på Rokken i Volda og Terminalen i Ålesund. Produsent for sendingen, Even Nævdal, kan også avsløre at de har tullet litt med ordførerne i Ulstein og Hareid, og at sendingen inneholder mengder med artige innslag.

Nærnett vil kontinuerlig oppdatere med de ferskeste nyhetene fra valget, og har med seg sin egen valgekspert, Kaspar Selvik. Han kan dere både høre og se på Radio Volda og Nærsynets sendinger. 

Powered by Labrador CMS