');

6.divisjon:

KLAR BESKJED: Trener for Moltustranda/Tjørvåg/Gurskøy, Karl Alsaker, så sine menn tape stort borte mot Vartdal onsdag. Etterpå kom han med noen sleivspark retning hjemmelaget.
KLAR BESKJED: Trener for Moltustranda/Tjørvåg/Gurskøy, Karl Alsaker, så sine menn tape stort borte mot Vartdal onsdag. Etterpå kom han med noen sleivspark retning hjemmelaget.

Sender stikk etter lokaloppgjør: – Vi opererer ikke slik

Etter flere nysigneringer har Vartdal gått fra å være dumpekandidat til å bli en het opprykkskandidat. Det er det ikke alle som er stor fan av.

Publisert

Vartdal - Moltustranda/Tjørvåg/Gurskøy 6-1 (1-0)

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne på VD Stadion onsdag kveld. Vartdal ledet omtrent fra start til slutt i 6. divisjonsoppgjøret. Til stor forandring fra da lagene møttes for en drøy måned siden.

25. august 2021 slo nemlig onsdagens bortelag, Vartdal, hele 5-0. Onsdag kveld var altså rollene snudd

– Vartdal var klart bedre enn oss. Masse personlige feil, det gikk rett og slett for fort for oss.

Slik oppsummerer trener for Moltustranda/Tjørvåg/Gurskøy, Karl Alsaker, kampen overfor Nærnett.

– De har fått et helt nytt lag, med spillere som har erfaring fra høyere nivå. Det er klart at de hever seg, og vi er svake, fortsetter han.

– Helt nødvendig

Det Alsaker sikter til er de sju nysigneringene Vartdal har gjort i mellom oppgjørene.

Onsdag kveld var flere av de svært delaktige i storseieren.

NOEN AV NYSIGNERINGENE: Fra høyre: Christian Andersen Brusevold, Johannes Havig-Gjelseth, Kristian Boye Ørbæk, Marius Andersen, Håvard Steffensen og Sverre Nodland.

Uten nysigneringene hadde det kanskje ikke blitt noe seniorlag på Vartdal denne sesongen, skal vi tro spillende trener for Vartdal, Kristoffer Flåskjer Fiksdal.

– De har vært avgjørende egentlig. Uten de hadde vi kanskje ikke stilt med et lag. Vi har ringt rundt til folk som har lagt opp for å stille lag til kamper. Dermed har det også blitt mye mer konkurranse på trening.

– Vi har vært 15 på treningene, og før signeringene kom vil jeg si snittet var på sju. Jeg har måttet ringe rundt til folk for å få de til å stille opp, fortsetter han.

Alsaker i Moltustranda/Tjørvåg/Gurskøy har ingen planer om å dra på spillerjakt i studentområder.

– Nei, vi opererer ikke slik. Vi prøver å utvikle de spillerne vi har, sier han med et lurt smil.

Vil vinne resten

Etter jumboplass, som følge av kun ett poeng i de to første kampene, har pila pekt kraftig oppover for Vartdal. Tre strake seire har erstattet sisteplass med andreplass - tre poeng bak serieleder Åmdal.

Spillende trener Flåskjer Fiksdal har målet klart for resten av sesongen.

– Før Sæbø-kampen 22.september var målet å stille lag i alle kamper. Nå er målet å vinne resten.

SPILLENDE TRENER: Kristoffer Flåskjer Fiksdal er klar i sin tale.
SPILLENDE TRENER: Kristoffer Flåskjer Fiksdal er klar i sin tale.