Hødd med godt utgangspunkt for returoppgjøret: - Vi skal knuse dem

Publisert Sist oppdatert

Hødd - Arendal 2- 1 (1-0)

Det var korona-glissent på Nye Høddvoll i første kvalifiseringskamp til OBOS-ligaen mellom Hødd og Arendal. Det tok ikke lang tid før hjemmepublikummet fikk noe å juble for. Toppskårer Robin Hjelmeseth stusset ballen i mål etter drøye 20 minutter. Hødd dominerte første omgang, men fikk ikke uttelling for sjansene sine.

- Jeg er veldig fornøyd med første omgang. Vi produserer flere store sjanser, men burde hatt med oss mer enn 1-0, sier Hødd trener Kevin Knappen.

Midtstopper Magnus Bruun-Hansen ble stående alene inni sekstenmeteren etter klabb og babb, og la på til 2-0 etter en snau time.

Arendal ble invitert med i kampen mot slutten av 2. omgang. Innbytter Håvard Meinseth dro seg inn i banen og limte ballen i krysset fra hjørnet av sektenmeteren etter 75 spilte minutter. Dermed sikret de seg det som kan bli et viktig bortemål i kampen om opprykk. På tross av reduseringen er målskårer Hjelmeseth optimistisk foran returoppgjøret.

- Jeg tror ikke det har noe å si. Det skal mye til for at de skårer to mål, uten at vi skårer, sier spissen.

17-år gamle Sjur Skeide ble kåret til banens beste. Kombinasjonene hans med Jann Julin Benjaminsen langs høyresiden var en konstant trussel for Arendal-forsvaret. Den lokale unggutten har spilt seg til en fast plass på laget denne sesongen.

- Det har vært drømmen min hele livet, forteller Skeide.

På spørsmål om hvilke mål han har satt seg videre er han bestemt.

- Jeg har lyst til å spille for en av de store klubbene i Europa, men nå er jeg i Hødd og det er her fokuset mitt ligger, sier Skeide.

Neste kvalifiseringskamp blir spilt i Arendal førstkommende lørdag kl 15:00.