IKKE NOK MED NÆRNETT: Til og med en VG var på plass når Ole Henry Snildalsli og Erlend Arnesen entret sitt gamle skolebygg.

Fra VGTV og P3 til quizmaster på Rokken

 — Det blir hardt som publikummer, forteller de to tidligere Volda-studentene

Publisert Sist oppdatert

VOLDA: Tirsdag var God Morgen Norge på menyen for Erlend Arnesen (26). Onsdag er han og kompisen Ole Henry Snildalsli (25) vendt tilbake til studentbygda for å være quizmastere.

— Det blir et show der vi skal by på oss selv. Vi har fiksa piano, gitar og loopstation. Det blir mye lyd fra Ole Henry sin munn, gliser Arnesen. 

Begge har god erfaring fra scenen på Studenthuset Rokken. Snildalsli var quizmaster i tre år, mens Arnesen mener selv han har gjort mye rart der. Sammen var de blant annet deltagere under "Veka Vision". Onsdag kveld er de tilbake i Rokkens lokaler - denne gang som quizmastere sammen.

EDELIG TILBAKE: — Vi kjente Volda-lukten når vi gikk av flyet. Det var nesten som jeg felte en tåre, sier Arnesen

— Syk reise

Det er ikke lenge siden de to studentene uteksaminerte fra Volda. Etter det har de tatt veien videre til større beite.

Arnesen jobber i NRK-sporten, har podcast og legger ut innhold på sosiale medier hver dag. Sammen jobbet de to også i P3 i sommer. I høst var Snildalsli med på "Ikke lov å le på hytta" på VGTV, og han har nå 15 tusen følgere på Instagram. 

— Jeg hadde innflytningsfest på Parkteateret, med mange komikere som Lisa Tønne og Snorre Monsson, forteller Snildalsli.

— Da stod jeg i publikum som stor fan. Det var sykt å se deg reise på den måten, for jeg har sett deg fikle i Volda med den loopstationen din, til at du står på Parkteateret og blaster musikken, kan Arnesen varmt si om sin gode venn.

Til påsken skal Snildalsli være med på et program på NRK.

Hør de to gutta på morgenradioen til Volda Radio klokken 08:30 i morgen.

Powered by Labrador CMS