"STÅLTROA": Ståle Mork tror det blir seier til Volda i Skien søndag.

Har «Ståltroa» før seriefinalen

Søndag skal Volda Håndballs sesong avgjøres.

Publisert Sist oppdatert

VOLDA: Ståle Mork er en av mange fans som skal ta turen til Skien i helgen for å få med seg toppkampen mellom Volda håndball og Gjerpen.

Han mener det vil bety mye for bygda med stolte håndballtradisjoner å få et lag i det gode selskap.

– Det hadde betydd veldig mye om Volda hadde rykket opp. Et godt lag gir økt interesse, noe som er veldig viktig for en liten plass som Volda, sier Ståle.

Med seier mot Gjerpen vil Volda ligge godt an til å kapre seriemesterskapet, og dermed rykke opp til Rema 1000-ligaen. Mork har troa på laget, men ber folk begrense jubelen hvis det blir full klaff i Skien.

– Det er store sjanser for at de rykker rett opp, men det er ikke nok å vinne på søndag. De har enda noen viktige kamper etter det, sier Ståle.

Kommer med overraskelser

KLAR: Halldór Stefan Haraldsson er klar mot møte med Gjerpen på søndag.

Halldór Stefán Haraldsson, trener for Volda Håndball har ikke tenkt så mye på veien videre. Han ønsker å holde fokus på det som er viktig.

– Vi ønsker selvfølgelig å vinne kampen. Den som vinner vil få en fordel resten av sesongen, men det er forsatt mange kamper igjen, sier Haraldsson.

JEVNT: Volda og Gjerpen ligger som nummer en og to på tabellen før møte søndag.

Hittil i sesongen er det Gjerpen og Volda som har ligget i front. Haraldsson gleder seg til kampen, og antyder at han har et ess i ermeet.

– Vi ønsker å spille på vårt høyeste nivå. Gjerpen har gode bakspillere og god bredde i troppen, men vi har sett på video og har lagt en taktikk for å demme opp mot det. Samtidig ønsker vi å komme med noen overraskelser, sier han.

– Volda vinner med 3 mål

Forrige gang lagene møttes endte kampen 25-25. Nå har Ståle troa på seier, og prøver seg også på et lite resultattips.

– Jeg tror det blir en jevn kamp, men at Volda vinner med tre mål, 28-25.

Powered by Labrador CMS