I KJEMPEFORM: Hødd kapret tre poeng på lørdag. Bildet er fra en treningsøkt tidligere i år.

Hødd fortsetter storformen - slo tabelltoer

Gustav Morgensen fortsetter å imponere i kongeblått. Lørdag scoret han sitt tredje mål på fire kamper da Hødd slo tabelltoer Kongsvinger på Høddvoll.

Publisert

ULSTEINVIK: To seiere på de tre siste kampene var fasit for et Hødd i kjempeform før kampen mot Kongsvinger lørdag. Med en sterk 2-1-seier mot tabelltoeren klatret Hødd opp fra direkte nedrykk til kvalifiseringsplass i Obosligaen.

Kongsvingers Ludvig Landrekken sendte tidlig gjestene i føringen, men kun få minutter senere skulle Hødds nyervervede danske sette den viktige utligningen for vertene. Gustav Mogenen var sikker i sin sak da han satte sitt tredje mål på seks kamper.

Sekunder før pause snudde hjemmelaget kampen. Mogensen banket ballen mot mål, og på retur fra keeperens redning satte Erlend Hellevik Larsen ballen mellom stengene og sendte vertene i føringen.

Etter hvilen var det to lag på måljakt som entret gresset, men uten uttelling. Kampen endte 2-1 til Hødd.

Med seieren mot Vegard Hansens menn ligger Hødd på kvalifiseringsplass, med like mange poeng og en kamp mindre spilt enn Åsane på 13. plass.