ØNSKET: Kristoffer Strand Ødven (i shorts) følte seg ønsket fra første stund. Nå er han klar for å hjelpe Hødd til OBOS-ligaen.
ØNSKET: Kristoffer Strand Ødven (i shorts) følte seg ønsket fra første stund. Nå er han klar for å hjelpe Hødd til OBOS-ligaen.

Nysigneringen lovprises av treneren: – Jeg er god med kula og skaper ofte ubalanse

Kristoffer Strand Ødven ble mandag ettermiddag klar for IL Hødd. Den kreative midtbanespilleren kommer fra Aalesund FK på lån fram til 30. juni.

Publisert Sist oppdatert

– Det føles veldig bra. Jeg følte meg ønsket i Hødd fra første sekund. Så å komme hit føles bare bra.

Den unge sunnmøringen ser veldig fram til å tre ut på Nye Høddvoll i kongeblått og deler gledelig hva som kan forventes av han selv.

– Jeg er en ballbesittende spiller. God med kula og skaper ofte ubalanse i siste tredjedel. Jeg vil spille så mye som mulig og utvikle meg selv.

Lang prosess

Høddtrener Joakim Dragsten bekrefter Ødven sitt budskap.

Høddtrener Dragsten er godt fornøyd med signeringen.
Høddtrener Dragsten er godt fornøyd med signeringen.

– Han er kjempespennende. En veldig god spiller.

Prosessen hit har foregått over en lengre periode. Hødd tok tidlig kontakt med spilleren og inviterte han på prøvespill. Første treningskamp var mot selveste Aalesund som han har fem profesjonelle kamper for.

– Jeg var på prøvespill og spilte en kamp mot Ålesund for et par uker siden. Da følte jeg at jeg gjorde ting bra og det synes Hødd også. Så har vi holdt kontakten siden da. Deretter var det en tur på treningsleir på Marbella med Ålesund en tur før det ble avgjort.

Skal sikre opprykk

Opprykket til OBOS-ligaen røyk i tolvte time for Hødd forrige sesong. En del profiler har forlatt Hødd og klubben har fortsatt en jobb å gjøre på overgangsmarkedet. Tjueåringen fra Ålesund er allerede ganske sikker på deres ferdigheter.

– Jeg føler at sånn som laget er nå så er vi kapable til å rykke opp.

Ødven er Hødds tredje signering i løpet av overgangsvinduet. Thomas Lillo kom først fra Notodden. Dragsten beskriver han som en god og ballspillende midtstopper. Neste signering var så Eivind Helgesen i fra Sogndal, som er tiltenkt å kle back, vingback og ving.