KURS: Osintseva ønsker at de ansatte skal ha mulighet til å dra på bartenderkurs.

Holmen med utvidet alkoholservering

Synes du det er for få utesteder i Volda? Fortvil ikke, nå blir det fest på Holmen!

Publisert

VOLDA: Siden 17. februar har Holmen Mat og Drikke på Spinneriet forlenget åpningstiden til 02:00 på lørdager. Dette betyr at de nå tilbyr utvidet alkoholservering og flere muligheter for kveldsaktiviteter.

Grunnen er at daglig leder Olga Osintseva (43) mente Volda trengte flere utesteder.

—Jeg vil at Holmen skal bli et sted folk regner med. Hvis noen vil gå på fest eller dra et sted for å danse, så vet de at vi har åpent, sier Osintseva.

Holmen ble etablert på Spinneriet i april i fjor, og har til nå i hovedsak fungert som en café på dagtid. Selv om de har hatt alkoholservering frem til 20:00, har det aldri blitt sett på som et utested. 

Dette ønsker de å forandre.

UTESTED: Enten har vi DJ eller så spiller vi musikk fra Spotify, forteller daglig leder.

—Vi har allerede arrangert et 80-talls party og ønsker å organisere flere fester i fremtiden, forteller hun videre. De har planer om både trubadurer og DJ-er de kommende lørdagene. 

Osintseva ser også for seg å konkurrere med Tredet, et annet utested i Volda, på sikt. Men akkurat nå er hennes fokus på å markedsføre de nye mulighetene på Holmen.

–Å konkurrere med andre utesteder er et stort ønske som vi får ta senere. For øyeblikket er hovedfokuset å spre nyheten, avslutter hun. 

 

Powered by Labrador CMS