AKTOR: Sander Brink, politiadvokat i Møre og Romsdal politidistrikt ber om 50 dager fengesel og 52 000 kroner i bot mot den tiltalte.
AKTOR: Sander Brink, politiadvokat i Møre og Romsdal politidistrikt ber om 50 dager fengesel og 52 000 kroner i bot mot den tiltalte.

Aktor ber om 50 dager fengsel

Den tiltalte er anklaget for blant annet kroppskrenkelse, bilkjøring i påvirket tilstand og bilkjøring uten førerkort.

Publisert

VOLDA: En mann i 20-årene fra Søre Sunnmøre møtte i dag i Møre og Romsdal tingrett i Volda, tiltalt for en rekke lovbrudd. Mannen skal nå få sin femte dom på seks år, og aktor ber om 50 dager i fengsel og 52 000 kroner i bot. I tillegg ber aktor om at den tiltalte får inndratt førerkortet i tre år og to måneder.

Tiltalte mistet førerkortet i 2019 for fartsovertredelse, og skulle fått dette tilbake i sommer. Får aktor det som han vil, må han belage seg på å være uten førerkort frem til sensommeren 2025.

Den unge mannen er tiltalt for blant annet bilkjøring uten førerkort og kjøring i beruset tilstand. Han er også tiltalt for vold mot en annen person og tyveri av et brannsluknngsapparat fra Helgehornstunnelen.

Tiltalte har tidlligere blitt dømt for kroppskrenkelse, kroppsskade, ordensforstyrrelse, brudd på vegtrafikkloven og politiloven.

Den tiltalte erkjente straffskyld på alle punkter. Forsvarer ba om at klienten måtte behandles på mildest mulig måte. Dom i saken er ventet fredag 1. april.

Powered by Labrador CMS