EUFORI:
EUFORI:

Haraldsson har signert ny kontrakt

Halldór Stefan Haraldsson har signert ny kontrakt med den voksende giganten fra Volda. Klubben nærmer seg et historisk opprykk, Haraldsson selv mener de enda ikke har fått vist frem hva som bor i de.

Publisert Sist oppdatert

Hovedkomponisten bak Voldas enorme framgang de siste seks årene har i utgangspunktet signert for et år til, opplyser kubben på sine hjemmesider.

En av hovedgrunnene til at han signerer er drivkrafta i klubben. På tross av to svært utfordrende sesonger preget av korona, har de klart å ta de største stegene i klubbens historie.

– Vi har ikke fått tatt ut og vist det potensiale som er i klubben. Nå har hele klubben satt inn et nytt gir og vi ser at entusiasmen er på veg tilbake i heile klubben, forteller treneren til klubbens hjemmesider.

Ingen selvfølge

Islendingen forteller at han blir inspirert av arbeidet og entusiasmen til alle i og rundt klubben. Sammen tror han at de skal klare å ta de til nye høyder.

– Når jeg nå ser at det gryr av entusiasme igjen i heile klubben, så ser eg fram mot neste sesong. I tillegg så er det selvsagt en bonus at hele familien trives utrolig bra i Volda, sier Haraldsson.

Det er ingen selvfølge at det unge trenertalentet fremdeles skulle være i håndballklubben etter suksessen de har opplevd. Styreleder Norodd Dyrhovden bekrefter dette og utdyper om islendingens grundighet.

– Halldor har vært her i 6 år, og det er ikke selvsagt. Vi har hatt et strålende samarbeid, som vi nå ser fram til å fortsette. Han har fra første dag vært tydelig på at handballglede og reisa til en framtidig elitespiller starter allerede i barna sitt første møte med klubben.

Djevelen ligger i detaljene

Styrelederen er sikker på at de hører til i toppen av norsk håndball og viser til at de har klart det med et lag basert på lokalt og regionalt talent.

– Volda Handball sitt damelag har allereie vist at dei høyrer til i toppen av norsk damehandball. Halldor har fått fram et stabilt vinnerlag basert på lokale og regionale spillere, og vi er svært entusiastiske og stolte over å ha fått med oss han i minst en sesong til.

Haraldsson er kjent for systematikk og grundighet i alt han gjør. Ifølge hjemmesiden til Volda handball lever han etter prinsippet om at «djevelen ligger i detaljene». Islendingen har gjennomsyret hele klubben og alle aldersnivå med sine metoder. Dette gjør at det finnes intet tak for hvor høyt Volda handball kan nå.

Opprykket til den øverste divisjonen kan skje allerede neste onsdag mot Levanger i Ørstahallen dersom de vinner mot Haslum Bærum i helga.