FORBEDRE ANGREPET: Halldor Haraldsson forteller at angrepsspillet har vært i fokus for Volda før kampen mot Storhamar.
FORBEDRE ANGREPET: Halldor Haraldsson forteller at angrepsspillet har vært i fokus for Volda før kampen mot Storhamar.

– Må ha en jævlig god dag for å vinne

Etter seieren i åpningskampen har hverdagen omsider innhentet Volda Handball. Klubben står nå med fire strake tap i eliteserien før onsdagens hjemmekamp mot Champions League-klubben Storhamar Elite.

Publisert

Volda: Volda-trener, Halldor Haraldsson, tar den dårlige trenden med knusende ro.

– Vi føler ikke at det er spesielt vanskelig. Vi visste at vi kom til å få perioder der vi taper en del kamper denne sesongen.

Islendingen legger ikke skjul på at han gjerne hadde ønsket seg flere poeng i sesongstarten, spesielt i kampene mot Aker og Fana, som voldingene tapte med et mål.

– Vi kan ikke gjøre noe annet enn å fortsette å gjøre det vi gjør. Vi ser på alle kamper som en mulighet til å bli bedre.

Tøff oppgave

Onsdag kveld kommer fjorårets serietoer Storhamar Elite på besøk til Volda Campus Sparebank 1 Arena.

Selv om Storhamar Elite for tiden kun befinner seg to plasser over Volda på tabellen, er Haraldsson klar på at det er en tøff oppgave som venter laget.

Islendingen forteller at de vil angripe kampen litt på samme måte som kampen mot Vipers.

– Vi møter et veldig godt lag, men samtidig har vi muligheter til å gjøre en god kamp. Vi må spille fantastisk i forsvar, og samtidig passe på at de ikke scorer 35 mål, sier han.

Storhamar kommer fra spill i Champions League på lørdag, og møter det ungarske storlaget Györ i turneringen førstkommende søndag.

– Det kan hende at de har litt mer fokus på Györ-kampen, men uansett om Storhamar har en dårlig dag, må vi ha en jævlig god dag for å vinne, sier Haraldsson.

– Få mer ut av angrepsspillet

Selv om han er tydelig på at man møter en vanskelig motstander, håper treneren at laget får mer ut av angrepsspillet enn de gjorde i forrige kamp mot Sola.

– Vi vil gjøre noe med det. Vi var ikke fornøyd etter Sola-kampen. Da er det fint å få prøve seg mot god motstand, sier Haraldsson.

Han håper at laget vil vise at man har en positiv utviklingskurve i onsdagens oppgjør.

– Jeg forventer at vi fortsetter med det vi har jobbet med de siste ukene. Vi ønsker å bli bedre.

Hjemmelaget må klare seg uten Marte Lausund Nornes mot Storhamar Elite. Bakspilleren, som har scoret 19 mål på de fem første kampene, tråkket over i kampen mot Sola, og er satt ut av spill en stund fremover.

Powered by Labrador CMS