KLART FOR UM: Friidrettsbanen er rullet ut og Ulsteinhallen er klar for å ta i mot utøvere fra hele landet denne helgen.

Norges største friidrettsstevne i Ulsteinvik

500 håpefulle friidrettstalenter fra hele landet tar turen til Søre Sunnmøre for å måle krefter denne helgen. Det er Dimna IL som inviterer til Ungdomsmesterskapet i friidrett innendørs i Ulsteinhallen.

Publisert

ULSTEINVIK: UM er et av årets store høydepunkt for Norges fremtidige fridrettshåp. 500 utøvere skal fra fredag 3. mars til søndag 5. mars konkurrere i totalt 13 øvelser, med klasser fra U15 til U23. Flere lokale friidrettstalenter skal i aksjon. Stevneleder Arve Hatløy trekker særlig frem Lovise Skarbøvik Andresen som en medaljekandidat. Hun tok bronse på 60 meter hekk i senior NM for to uker siden.

SPENTE: Birte Skeide Sætee(16) (t.v.) og Borghild Oline Holstad(16) gleder seg til å kjempe om medaljer på hjemmebane denne helgen. Se intervju med jentene nederst i saken.

Brakkerigger som overnattingstilbud

GLEDER SEG: Stevneleder Arve Hatløy ser frem mot arrangementet på hjemmebane.

Stevneleder Arve Hatløy anslår at det blir omtrent 1000 tilreisende til Ulstein denne helgen i forbindelse med idrettsarrangementet.

Et så høyt antall besøkende legger press på overnattingskapasiteten i distriktet, og Hatløy forteller at hotellene i Ulsteinvik, Fosnavåg og Ørsta alle er fullbookede. Skoler i området brukes som overnattingssteder, og en brakkerigg ved et verft i Ulsteinvik er også tatt i bruk for å sikre utøvere og andre tilreisende et sted å sove.

Shuttlebusser er satt opp i mellom Vigra Lufthavn og Ulsteinvik, og mellom Ulsteinhallen og de ulike overnattingsstedene, for å sikre at utøverne kommer seg til og fra konkurransene.


Powered by Labrador CMS