SKIEN: 1. divisjon håndball kvinner: Gjerpen HK - Volda 23 - 24 (13-13)

1. divisjon håndball kvinner 23-24 (13-13)

Volda: Katrin Tinna Jensdottir, Maria Ulla 1, Kine Kvalsund 2, Fride Heggedal, Stølen 8, Ingrid Jamtli Rye 4, Marte Nordnes. 5, Ingrid Græsdal, Bintou Signy Cissokho Bjørkedal, Madelen Roald Wiig, Hanta Satu Hamel, Adine Malen Andreassen, Iulia Andriichuk 4.

Utvisninger: Gjerpen: 2x2min, Volda: 1x2min

Flest mål Gjerpen: Anna Clara Fjellheim: 4

Dommere: Ronny Andre Hell og Morten Ropstad Isachsen.

– Utrolig deilig

En lettet Halldór Stefan Haraldsson kunne juble over seier etter et jevnspilt kamp borte mot Gjerpen søndag ettermiddag. Ingen festhåndball fra noen av lagene, men det gjør ingenting så lenge poengene blir med tilbake til Volda.

– Det er to gode lag som møtes, og mye nerver med i bildet, sier Haraldsson.

Ikke full jubel

Haraldsson var fornøyd med lagets innsats. At de klarte å dra i land seieren helt på slutten er et styrketegn.

– Vi var best de siste ti minuttene, sier han.

– Får dere litt lavere skuldre av denne seieren?

– Vi blir bare mer på tærne av denne seieren. Og ekstra tent på å vinne de neste kampene, sier Haraldsson.

Tett og jevnt

Gjennom første omgang i Skien følte lagene på hverandre. Spillet gikk fram og tilbake, og lagene fulgte hverandre tett. Godt angrepsspill fra Volda sin side, gjorde at de førte an, men vertene hang godt med.

Over i andre omgang tok Gjerpen over, og lå et mål foran over en lengre periode. Men halvveis i andre omgang sto det 18-18 på måltavla. Mot slutten av kampen var Volda i angrepsposisjon. Gjestene ledet med ett mål, og prøvde å kontrollere inn ledelsen til seier.

Volda har syv kamper igjen av sesongen. Neste kamp spilles 16. mars hjemme mot Fjellhammer.