Sjef på Naustet Grill i Volda Bjørn Gjerseth håper å kunne fortsette bedriften etter at Burger King kommer til bygda.

Voldinger positive til Burger King

Den internasjonale giganten Burger King kommer til Volda. Planen er at den skal stå klar før høsten 2022.

Publisert

Om bare noen måneder skal det stå et helt nytt bygg like ved Rotsethorntunellen. Fastfoodkjeden Burger King kommer til bygda. For mange er dette en god nyhet, men for andre kan dette bety slutten. Det spås nemlig tvil om de mindre restaurantenes overlevelse.

- Vi håper vi kan fortsette, sier Bjørn Gjerseth, sjef for Naustet Grill. Han innser at Volda er under utvikling og at Naustet Grill ikke kan forvente å være alene. Likevel håper han at det tradisjonelle gatekjøkkenet, med sin 47 år lange historie, overlever.

Samlingspunkt for ungdom

For Volda kommune vil dette bety ca. 20-25 nye arbeidsplasser. Dette kan bidra til positiv vekst for bygda, og det kan tenkes at dette vil bli et fint samlingspunkt for ungdom.

-Jeg gleder meg! Man har ofte dårlig tid, så å kunne svippe innom Burger King virker veldig praktisk. Det sier student ved Høgskulen i Volda, Mathias Morken (22).

Mange studenter er positivt innstilt til en ny fastfood restaurant i Volda, men Knut Nautvik (66) tror neppe han blir å spise middag på Burger King ofte. Likevel er han positiv til ny utvikling.

-Jeg kommer nok ikke til å bruke Burger King regelmessig, jeg spiser ikke hamburgere så ofte. Men jeg tenker at all nyutvikling er positivt, og jeg vil tro at det blir en møteplass for ungdommen spesielt.

Powered by Labrador CMS