Sikker seier for Volda håndballklubb

Overlegen seier til Volda håndball

Onsdag kveld møtte Volda håndballklubb Fjellhammer fra Lørenskog på hjemmebane i Volda campus arena. Det ble en overlegen seier til hjemmelaget med et sluttresultat på 27-17.

Publisert

Volda fikk en treig start, men etter en time-out tok laget seg sammen og sikret seg en behagelig ledelse til pause med 18-4. Etter pause endret spillet seg litt. Motstanderne tok opp jakten, men damene fra Volda var i topp form. De holdt seg stort sett rundt ti mål over gjennom resten av kampen.

- Vi begynner litt ruskete men så tar vi opp forsvarsspillet og da klarer vi å sette enkle mål fremover, sier kaptein Kine Kvalsund.

Mulig opprykk

Volda håndball utklasset laget fra Lørenskog og beviste hvilken divisjon de hører til. Nå ligger Voldalaget på topp i 1. divisjon med 27 poeng, mens motstanderne ligger like etter på 2. plass med 25 poeng. Med fem seriekamper som gjenstår ligger de an til å rykke opp til Rema-1000 ligaen, hvor de kan spille mot de beste håndballagene i Norge.