FORNØYD: KBK-trener Amund Skiri hadde alt å smile for etter kveldens tre poeng.

Overtidsscoring kostet viktig Hødd-poeng

Hødd var lørdag på viktig poengjakt mot KBK. En overtidsscoring ga gjestene en gavepakke i kampen om opprykkskvalifisering.

Publisert Sist oppdatert

ULSTEINVIK: Innbytter Benjamin Stokke skulle skape mareritt for et Hødd med sårt behov for poeng i kampen om å holde seg i Obosligaen. Ett minutt på overtid satte gjestenes høyreiste nier ballen i nettmaskene forbi Hødds Ole Monrad Alme.

— Vi taper tre poeng i dag mot et bra fotballag som ser litt større på det. Før sesongen hadde de ett mål, og det var å gå rett opp igjen. Det er mye kvalitet i det KBK-laget. Det bikker deres vei til slutt, sier trener Joakim Dragsten etter kampen.

Med 25 poeng på 26 kamper, ligger de blåhvite fortsatt med kun tabelljumbo Skeid under seg på tabellen. 

Kampen ble et sjansesløseri for vertene som forgjeves prøvde å skaffe seg viktige poeng for overlevelse i 1. divisjon.

— Vi er ikke redd for nedrykk i utgangspunktet. Vi er veldig offensive i tankegangen og vi er forberedt på å være nedi her på tabellen sånn sett. Vi rykka opp i fjor med midt på treet-budsjett, og går opp i en Obosliga som er så tett at alle slår alle hele tida, sier Dragsten.

Alfred Scriven imponerte nok en gang for ulsteiningene, men det ville seg ikke for mannen som tidligere denne høsten ble tatt ut på Kenyas landslag. Hødds nummer ni fikk bryne seg mot gjestenes sisteskanse ved flere anledninger, men fant aldri nettmaskene.

KAPTEIN: Marius Alm var ikke fornøyd etter kveldens tap.

Til tross for at andrekaptein Peder Nersveen er tilbake fra skade og spilte dagens kamp, var det tidligere KBK-spiller Marius Alm som bar kapteinsbindet mot nordmøringene.

Også danske Gustav Mogensen var offensivt truende mot de mørkeblå fra Nordmøre uten at det ville seg for måltyven.

Med kun fire kamper igjen å spille, kan nedrykksspøkelset på alvor begynne å hjemsøke Høddvoll. Likevel fortsetter den uhyre jevne kampen i bunn, med Jerv to poeng foran på kvalifiseringsplass og Mjøndalen fem poeng foran på trygg grunn.

Powered by Labrador CMS