KLAR FOR NY SESONG: Peder Nersveen gleder seg til en ny sesong i Hødd-trøya.

Peder (29) er revansjesugen: – Vi er favoritter

Forrige sesong fikk en brutal slutt for Peder Nersveen og Hødd, da opprykksdrømmen ble knust i kvaliken mot Stjørdals/Blink. Nå er 29-åringen klar for å få revansje.

Publisert Sist oppdatert

ULSTEIN: Den tidligere HamKam-spilleren er klar på at drømmen om opprykk var en stor del av grunnen til at han nå tar fatt på en ny sesong på Høddvoll.

– Er du revansjesugen?

– Ja, definitivt. At opprykket glapp er litt av grunnen til at jeg ville fortsette her. Jeg har stor tro på prosjektet vårt, og det var surt at det ikke gikk veien i fjor. Jeg er veldig sugen på å fullføre med et opprykk i år.

Nersveen er klar på at Hødd bør være favoritter i årets 2. divisjon.

– Det er vi. Jeg vil si det er Ull/Kisa, Asker og oss som først og fremst blir opprykkskandidatene. Alta er gode, og Brattvåg kan plukke poeng på hjemmebane, men vi er helt sikkert favoritter i år også, sier han bestemt.

Godt i gang

Til tross for at Hødd har hatt en sesongoppkjøring preget av koronasmitte, føler Nersveen at laget har kommet godt i gang med forberedelsene til sesongstart.

– Oppkjøringen har vært relativt god. Vi har hatt en del koronatilfeller i laget, så det har vært litt oppstykket når det kommer til hvor mange vi har vært på treninger. Kvalitetsmessig synes jeg likevel at det har vært bra.

Mannen som har en fortid i den færøyske klubben NSI Runavik, forteller at han trives på Sunnmøre og føler seg pigg før den kommende sesongen.

– Det har vært bra. Jeg er jo inne i mitt andre år nå. Jeg vet hva jeg kommer til i Hødd, når det kommer til spillergruppa og sånt. Jeg føler at vi har kommet veldig godt i gang med ny trener også.

Powered by Labrador CMS