Redaksjonen tipser:

Podkast

Publisert Sist oppdatert

TRADISJONER: Julie varmer opp til Sirdalsløpet med Solo og Kvikk lunsj.
SOLSTRÅLE: Sofie gleder seg stort til ferie etter seks uker med praksis i Nernett.
PODKASTENTUSIAST: August studerte først dokumentar-regi, men fant ut at han var mer interessert i lyd enn bilder.
PÅSKEEGG: Elise koser seg med en Nox fra påskeegget
TELTTUR: Øyvind ferierte flere år på Uttøya med familien.

Hvem: Julie Ravnås (22), Radio

Hva skal du i påsken? Jeg skal spise godteri og vafler i Stavanger. Så blir det hyttetur med ski og afterski.

Hva er ditt forhold til podcast? Jeg hører på podcast hver dag! Før jeg skal legge meg og til og fra jobb og skole.

Ditt påsketips? Kunne vært meg - dette er en kjempebra podkast hvis du føler du har gått på trynet. En episode av denne og du vil føle deg bedre.

Hvem: Sofie Kårstad (22), Nett

Hva skal du i påsken? I påsken skal jeg sitte i solveggen med en kald øl i hånda til enhver tid. Også skal jeg i bryllup, første veninnen som gifter seg!

Hva er ditt forhold til podkast? Jeg hører på podcast døgnet rundt og har gjort det i over seks år nå- For meg har podcast mer eller mindre erstattet å høre på musikk.

Ditt påsketips? Hamsteren min ble spist av en hund - denne er perfekt om du er i det filosofiske hjørnet i ferien. Martin Lepperød mener vi ikke snakker nok om døden, derfor snakker han med andre komikere om nettopp dette.

Hvem: August-Johannes Wernersen (23), Radio

Hva skal du i påsken? Min plan er å slappe av så mye jeg kan

Hva er ditt forhold til podcast? Jeg elsker podkast og har siden 2016 hørt på det flere timer hver dag. Det er en slags meditering som ikke krever at du må følge med på en skjerm.

Ditt påsketips? Radiolab - en podkast som gjør ting du ikke visste var interessant, veldig interessant. En fin episode å starte med er “Falling”, en hjerteskjærende og fin historie om det å falle på alle mulige måter.

Hvem: Elise Askeland Farestveit (30), Lærer på radio

Hva skal du i påsken? Det blir en blanding av hytteliv ved sjøen og litt påskefjellet med ski, påskesnop, god mat og familie.

Hva er ditt forhold til podkast? Glad i podkast og har hørt en hel del på det opp igjennom, Jeg har også fått lov til å lage litt selv. Det beste er å oppdage nye, gode podkaster, så jeg blir alltid glad for tips.

Ditt påsketips? Hele historien - en podkast jeg ofte kommer tilbake til. Der er det mange forskejllige og godt fortalte historier.

Hvem: Øyvind Johan Heggstad (52), Lærer på nett

Hva skal du i påsken? Jeg skal til feriehuset vårt i Tingvoll med storfamilien.

Hva er ditt forhold til podkast? Det er mange gode podder der ute i podd jungelen og jeg hører på podkast nesten hver eneste dag.

Ditt påsketips? Kriminalkrøniken. Den hører jeg på når jeg er ute etter litt underholdning. En spennende podd med krimhistorier.

Powered by Labrador CMS