STORSATNING: Med Møistad bak roret kan Volda-supporterne få mye moro i vente.
STORSATNING: Med Møistad bak roret kan Volda-supporterne få mye moro i vente.

Reidar Møistad tar over Volda Handball

Fra 1. juli 2023 trer den meriterte treneren i rollen som ny hovedtrener for Voldas kvinnelag.

Publisert Sist oppdatert

VOLDA: Volda Handball la nylig ut en pressemelding om at Reidar Møistad tar over damelaget etter Halldor Stefan Haraldsson som har vært i Volda de siste syv årene og tatt laget fra 2. divisjon og opp til eliteserien.

I pressemeldingen står det:

Det er med stor glede vi kan melde at Reidar Møistad er tilsatt som ny hovedtrener i Volda Handball. Partene har signert en tre-årlig kontrakt (2+1) med intensjon om et lengre samarbeid.

Avtalen er uavhengig av om Volda Handball spiller i Rema 1000 ligaen eller i 1. divisjon. Klubben sitt mål er uansett å få etablert klubben i eliteserien over tid.

Møistad skal ta med seg sin familie til Volda og bidra til at klubben tar nye steg og stabiliserer seg som en toppklubb i Norge, som etter Danmark blir vurdert som den sterkeste ligaen i verden.

I pressemeldingen tar også Møistad selv til ordet.

– Jeg har fulgt med Volda Handball og reisen de har hatt over mange år og er svært imponert over det klubben har fått til med utgangspunkt i en bygdeby som Volda. Og når jeg kom og fikk se den fantastiske arenaen de også har stått i spissen for å få bygd, var jeg overbevist om at Volda må bli mitt neste prosjekt.

Fra polsk til norsk handball

Reidar Møistad har over 20 års erfaring fra norsk- og internasjonal topphandball, både når det gjelder klubb og landslag og har høyeste utdanning innen handballen, som EHF Master Coach. Han kommer nå fra den polske eliteserieklubben JKS Jaroslaw, der han har vært hovedtrener i kombinasjon med en deltidsstilling som assistent for damelandslaget til Polen.

Han har også vært trener over to sesonger for den danske toppklubben København Håndbold, samt trener både for det norske juniorlandslaget og rekruttlandslaget.

I pressemeldingen står det også at Møistad vil ut over det å være hovedtrener for damelaget, engasjere seg i og rundt breddesatsingen i Volda Handball.

«I Volda Handball er vi stolte over å få på plass en ny trener med de kvalifikasjonene og den erfaring som Reidar har med seg. Her har vært flere godt kvalifiserte søkarer som forteller at klubben har markert seg positivt over flere år nå. Reidar er opptatt av både bredde- og toppidrett og er kjent for å være en svært inspirerende og dyktig lagbygger. Dette stemmer godt med de verdiene klubben står for og vi ønsker Reidar varmt velkomen til Volda», uttaler en fornøyd Arild Bakke i Volda Handball team elite i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS