JUBEL: Ørsta rykket opp.
JUBEL: Ørsta rykket opp.

Rykket opp!

Ørsta er klare for 4. divisjon i fotball for herrer.

Publisert Sist oppdatert

– Det er selvsagt svært kjekt å rykke opp, selv om det var en noe spesiell måte å gjøre det på, kommenterer Ørsta-trener Bjarne Austrheim til lokalavisa Møre-Nytt.

Opprykket ble klart etter kampen mot Vigra. Eller det vil si: Vigra maktet ikke å stille mannskap til kampen, som dermed endte med 3-0-seier til Ørsta på walkover.

Ørsta-lagets åttende seier denne sesongen. Kun én gang har det blitt poengtap - uavgjort borte mot Giske forrige søndag.

Sammenligner seg med Volda

Ørsta-treneren ser ingen begrensninger på hvor langt det unge Ørsta-laget kan nå.

– Når Volda har klart å komme seg til 3. divisjon bør også vi klare det. Det hadde vært artig å se hvor langt vi kunne ha kommet i den divisjonen. Vi har en god årgang med unge spillere.

– Utfordringa kan bli å holde på unggutta, og at ikke for mange reiser ut av bygda for å gå på skole, konstaterte Austrheim overfor Møre-Nytt.

TRENER: Bjarne Austrheim.
TRENER: Bjarne Austrheim.

Laget har to kamper igjen av sesongen. Borte mot Voldas andrelag førstkommende sønbdag, og hjemme mot Hasundgot torsdagen etter.

Vinner Ørsta begge de to oppgjørene er de sikret avdelingseieren i 5. divisjon. Blindheim har per skrivende stund, fredag, like mange poeng som ørstingene.