Redaksjonen tipser:

VÆRAVHENGIG: Som hver ferie i Norge blir aktivitetene styrt av det ustabile været, så det er på sin plass at vi kommer med noen tips for påskeferien.

Spill

Publisert Sist oppdatert
FARGERIK: Hanna har siden tidens morgen vært opptatt av å kle seg fargerikt, hun er overbevist om at dette gjør dagen bedre.
RASKE BRILLER: Sander er både rask i løypa og når det kommer til å sette i gang spill i heimen.
FAMILIETID: Stine ser alltid frem til påske med familien, men må kombinere det med en del jobb i år.
GULT ER KULT: Simen ser frem til ferie og gleder seg til å spille de gode, gammeldagse spillene. Det enkle er ofte det beste.

Hvem: Hanna Enger Guttormsgaard (21), Nett

Hva skal du i påsken? Jeg skal sitte sent ute på terrassen og late som det er sommer.

Hva er ditt forhold til spill? Jeg elsker å kort-, pusle- og brettspill! Jeg spiller mye med lillebroren min på syv år og da jeg gikk på folkehøyskolen lærte jeg flere nye spill.

Ditt påsketips? Secret Hitler - det er utrolig engasjerende. Jo flere man får med seg jo morsommere blir det. På skolen kunne vi sitte i timesvis å spille.

Hvem: Sander Krangsås Dahle (23), Radio

Hva skal du i påsken? Jeg skal ta det helt med ro.

Hva er ditt forhold til spill? Jeg vil si at jeg er spill-masteren i familien, men alle er nok ikke enige i det.

Ditt påsketips? 20 spørsmål - det må jo være det ultimate påskespillet.

Hvem: Stine Marie Gaustadnes Hansen (24), Radio

Hva skal du i påsken? Påsken er hellig i vår familie! Jeg skal delt på de tradisjonelle påskelekene hjemme, stå på ski på Stranda hos Mormor og så skal jeg spise masse påskegodt!

Hva er ditt forhold til spill? Jeg elsker spill. Har spilt spill hele livet og spiller spill så ofte spill kan spilles.

Ditt påsketips? Bonanza - verdens beste spill som engasjerer hele familien. Et ekstra pluss er at spillet er lite og lett å ta med seg. Perfekt for en påske hyttetur.

Hvem: Simen Vederhus (32), Radio

Hva skal du i påsken? Jeg skal slappe av sammen med familie og venner hjemme i Kristiansand

Hva er ditt forhold til spill? Det er en fin-fin påske aktivitet og når spill kommer på bordet, da kommer konkurranseinnstinktet.

Ditt påsketips? Yatzy - ingenting er som et slag med yatzy i påsken.

TAPER: Når Simen og Rasmus spiller sammen er det tøffe straffer for taperen. Her må Rasmus spise en appelsin med solkrem på.

Hvem: Simen Vikøyr (23), TV

Rasmus Aarskog Sætersdal (24), studerer Hollywood

Hva er ditt forhold til spill?

Rasmus: Jeg har en rekke egenproduserte spill som av ulike grunner aldri overlevde helt til påskefjellet, f.eks. “kast ball på brettet”. Når det gjelder påske, foretrekker jeg påskeegg fremfor vanlige egg.

Simen: Jeg var en gang med på “kast ball på brettet” og kan bekrefte at dette ikke overlevde. Jeg liker speilegget mitt stekt på kun en side - påskeegg steker jeg ikke.

Ditt påsketips? Catan - dette er spillet for deg som ikke vil se solen. Et veldig bra spill. Påskenøtter på Nrk anbefales også, om du ønsker litt hjernetrim. Disse er harde å knekke, så du får håpe at Bestemor er et ekorn.

Powered by Labrador CMS