SYMBIOSE: De to aktørene skal tilby et kurs- og kompetansesenter i tillegg til tre padelbaner. VIDEO: ELEIKO

Storsatsning løfter Voldahallen til øverste hylle

Volda Performance AS og Interpadel AS kommer til Volda 1. juni. Det er et samarbeid som vil gi innbyggerne i nærområdet tilgang på både funksjonell trening og padel.

Publisert Sist oppdatert

Volda Performance satser på at de skal overleve i et tøft marked, og har klare planer for hvordan de skal skille seg ut.

Hva er funksjonell trening og padel?

  • Funksjonell trening er en treningsform som tar utgangspunkt i å styrke kroppen til daglige aktiviteter
  • Padel er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash.

– Jeg vet at vi skiller oss ut allerede med måten vi er lokalisert på. Vi har 500 kvadratmeter og er sammen med padel. Utstyret er av topp kvalitet fra Eleiko, de samarbeider vi også med på kurs- og kompetansesiden. De ansatte skal kunne skape et godt miljø med helse, mestring, treningsglede og sosiale i fokus, forteller Peter Smørdal, daglig leder for Volda Performance.

Selvom de satser stort forsikrer Smørdal at målet deres er å ha et tilbud som treffer alle på et godt prisnivå.

– Prisen vil avhenge av hvilket medlemskap man velger. Målet er å kunne tilby gruppetrening med funksjonell trening, egentrening, kurs og utdanning til en konkurransedyktig pris. Da snakker vi billigere enn det man møter i mer urbane strøk.

BLANKE ARK: Voldahallen ble ribbet helt ned til gulvet fra 1978.
BLANKE ARK: Voldahallen ble ribbet helt ned til gulvet fra 1978.

Blanda mottakelse

– Jeg trener på Family nå og der er ofte fullt av folk. Så jeg gleder meg veldig til å få mer plass og nytt utstyr. Det blir også kult å prøve padel, og så er det veldig nærme huset mitt, forteller student Stian Bjørlykke Hansen

GIRA: Stian Bjørlykke Hansen trener allerede hver dag og ser veldig fram til åpning.
GIRA: Stian Bjørlykke Hansen trener allerede hver dag og ser veldig fram til åpning.

Maria Bjelde Vikebakk ser ikke for seg at hun kommer til å benytte seg av Volda Performance, men lurer på om hun kommer til å teste padel.

– Jeg trener på Crossfit Volda nå og er veldig fornøyd der, så jeg ser ikke for meg å bytte med det første.

USIKKER: Maria Bjelde Vikebakk kommer ikke til å begynne på Volda Performance med det første.
USIKKER: Maria Bjelde Vikebakk kommer ikke til å begynne på Volda Performance med det første.

Volda Performance vil ha et tett samarbeid med Family Volda. Eierne er Peter Smørdal og senterleder av Family Volda, Even Rotevatn. Han er også medeier av Interpadel AS.

Det er Bjørn Maaseide og Thor Hushovd som står bak Interpadel AS. De har som mål og bli en ledende padelkjede, og bidra til at padel blir en olympisk sport.

NYVÅR:
NYVÅR: