Anniken Hjelle er stolt over at hun har åpnet et eget tattoveringsstudio i en alder av 20 år.

Voldinger i kø for å få tatovering

– Det har gått over all forventning, og jeg er allerede fullbooket i september og halve oktober. Det forteller Anniken Hjelle (20)

Publisert

Anniken står bak det nye tatoveringsstudioet Bygdablekk i Volda. Studioet åpnet dørene 10. september. Dette er Voldas første tatoveringsstudio. Til tross for at det kun er noen få dager siden hun åpnet, har kundene strømmet på.

– Jeg allerede fullbooket hele september og halve oktober. Det er utrolig kjekt, sier Anniken til Nærnett.

Markedsføringen har vært gjennom sosiale medier, men også via venner og familie som har delt nyheten. Hun er stolt over at hun allerede i en alder av 20 år har åpnet sitt eget studio.

– Det er veldig spennende, men også ganske skummelt skal jeg innrømme. Jeg har vært heldig som har fått hjelp av faren min. Han startet sin egen bedrift da han var på min alder, forteller Anniken.

– Hva er det beste tipset du har fått fra ham?

– Det må være at man alltid må tro på seg selv, og at det er viktig å ha et godt system.

Anniken Hjelle har fått god hjelp fra familien med å åpne opp nytt tattoveringsstudio.

Tatovøren har fått utelukkende god respons på åpningen av studioet.

– Jeg har fått gode tilbakemeldinger, og det er et tilbud som har vært savnet i Volda og Ørsta. Det finnes ikke mange tatoveringsstudioer på Søre Sunnmøre, forteller hun.

Anniken er selvlært tatovør. Hun har alltid likt å tegne, og det siste året har hun jobbet i tatoveringsstudioet til broren sin i Ålesund. Der har hun lært mye.

– Da læretiden var ferdig, tenkte jeg at jeg vil prøve å starte for meg selv. Jeg har fått mye hjelp fra broren min og lært mye via YouTube. I tillegg har jeg alltid vært veldig kreativ.

Drømmer å om å leve av det

Hittil har hun hatt seks kunder på studioet sitt, som er i kjelleren i barndomshjemmet.

– Det har lenge vært en drøm om å starte eget studio, så at jeg nå har åpnet i Volda føles veldig kjekt.

Foreløpig jobber Anniken for seg selv, men hun ser ikke bort fra at det på sikt vil være behov for flere ansatte.

– Det blir nok hektisk fremover nå, men jeg er forberedt på det. Det er veldig kjekt å ta i mot sine egne kunder, spesielt med tanke på alderen min og at jeg tør å satse tidlig.

– Hva er ditt langsiktige mål?

– Akkurat nå jobber jeg i firmaet til pappa ved siden av, så drømmen er å kunne leve av dette. Jeg drømmer også om å reise rundt som gjesteartist på andre studioer og at folk leier meg inn for en måned for eksmepel, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS