SPÅMENN: Anders Eikanger og Martin Mork er ikke eksperter, men har laget et ferskt tabelltips om 4. divisjon.

Vi tror ikke Volda Fotball vinner ligaen

Det er hele fem lag fra Søre Sunnmøre i årets utgave av 4. divisjon. Nærnett kommer med sin spådom på hvordan de tror årets tabell ender. 

Publisert Sist oppdatert

1. Herd

Herd viste forrige sesong bunnsolide opptredener på hjemmebane med en positiv målforskjell på 46 mål. Til tross for noen utskiftninger har de vist over flere sesonger at de hører til i toppen. 

2. Volda 

Med noen utskiftninger og en ung stall tror vi det blir vanskelig å konkurrere mot Herd. I tillegg mistet voldingene Johan Pasit Skorge etter nedrykket, han mener vi var en viktig brikke i startelleveren. Dermed tror ikke vi Volda rykker opp på første forsøk. 

JUBEL: Det blir nok mindre jubel fra Kenneth-Andre Hole når han ser tabelltipset vårt.

3. Ørsta

Ørsta hadde en god sesong i fjor og vi tror de tar med seg mange av de positive opplevelsene. Forrige sesong var det målforskjell som ga Ørsta andreplassen. Vi tror at Ørsta ikke holder høyt nok nivå i de avgjørende toppkampene, dette bikker de ned. Det så vi senest denne uken i NM-kvalik mot Volda, da vant de grønnkledde 2-0.

NYTT KRUTT: Bergsøy har forsterket stallen med en spiller fra balløya.

4. Bergsøy

Vi har stor tro på den nye signeringen fra Chesterfield. Dette er et friskt pust og vi tror han blir en viktig spiller for laget. Bergsøy har vist år på år at de et veletablert 4. divisjonslag, men vi mener de mangler det siste for å være med helt i toppen. 

5. Rollon

Rollon har vist god form under sesongoppkjøringen med seier over Ørsta i Sunnmørsposten-cupen. Over 22 kamper mener vi de ikke er bedre enn en femteplass. Tett på Bergsøy, men noen poeng for svake. 

6. SIF/Hessa

 SIF/Hessa har alltid kavet midt på tabellen, denne sesong blir intet unntak. 6. plass.

7. Hareid

Hareid har fått inn en spennende spiller vi ikke vet så mye om. Vadym Kalenskyi, fra FC UCSA, han tror vi kan bli en joker i årets 4. divisjon. Det bruker å være få poeng som skiller lagene midt på tabellen. I år tror vi Hareid har det som skal til for å komme over Hovdebygda på tabellen etter to år under. 

8.  Hovdebygda

Det rødkledde laget som ligger mellom Ørsta og Volda får det vanskeligere i år enn tidligere. Deres beste spiller, Bjørn Otto Holsvik, har gått til rivaler Volda. I tillegg er høyrebacken, Oscar Lunde, som er fast inventar på laget i København på utveskling halve sesongen. Dette mener vi vil påvirke utfallet for Hovdebygdas plassering.

VEKKREIST: Oscar Lunde (nærmest) mister første del av sesongen i år på grunn av utveksling i København.

9. Aksla

 Like barn leker best, og det gjør de på vår tabell også. Vi tror Aksla og Hovdebygda ender som tabell-naboer og at det vil være få poeng, om ikke målforskjell som skiller dem i oktober. Ålesund-laget overrasket stort i begynnelsen av forrige sesong, før det raknet mot slutten. Vi mener det vil bli færre overraskelser i år.

10. Stordal/Ørskog

 Årets overraskelse i 4 divisjon blir Stordal/Ørskog, det blir divisjonens bananskall for topplagene. Med en rykende fersk norgesmester i futsal kan de ikke rykke ned. Dette er absolutt et lag du ikke vil møte på bortebane en kald oktoberkveld. Vi ser for oss de kan plukke poeng mot alle lag, men vil slite med kontinuitet gjennom sesongen. 

11. Langevåg

Langevåg har i slitt i bunnen av 4. divisjon et par sesonger nå, og var svært nære forrige sesong. Derfor tror vi de må ta turen ned én divisjon ved sesongslutt. 

12. Stranda

Stranda har i mange sesonger spilt i 5. divisjon. Etter en god sesong i fjor kunne de ta turen opp til 4. divisjon. Dette er et etablert 5. divisjonslag og vi tror det blir med bare denne sesongen i 4. divisjon. 

Anders Eikanger, som var med å utarbeide dette tabelltipset, spiller for Volda. Han håper selvfølgelig Volda rykker opp så fort som mulig.

Powered by Labrador CMS