BURGER KING ÅPNER I VOLDA:

– Vi forventer høyt trykk fra lokale og tilreisende

SNART KLART: Byggemannskapet jobber på spreng for å få Burger King sin filial i Volda klar til åpning.

Sultne voldinger har ventet på at hurtigmatkjeden Burger King skal åpne på Rotset i Volda helt siden ryktene begynte å svirre i 2020. Nå kan de endelig få servert en åpningsdato.

Publisert Sist oppdatert

VOLDA: – Vi har inntrykk av at mange i lokalsamfunnet også gleder seg, og forventer høyt trykk fra lokale og tilreisende.

Det sier Emma Otterlei, kommende restaurantsjef på Volda-filialen. Hun forteller videre om en forholdsvis ung arbeidsstab som hun skal være ansvarlig for.

– Våre medarbeidere er først og fremst studenter og videregående elever, og mange har sin første jobb, sier Otterlei.

NYTT DESIGN: Det nye bygget skal visstnok skille seg fra tidligere bygg gjennom utseende og stil.

Dette er åpningsdatoen

Både lokale og tilflyttede voldinger, samt resten av folket på Søre Sunnmøre, har ventet i spenning på en endelig åpningsdato for den populære restaurantkjeden.

Og nå skal de ikke holdes på pinebenken veldig mye lenger.

Datoen for åpningen av Burger King i Volda er nemlig 21. oktober. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver i Burger King Norge, Kari Lisa Eide.

Riktig tidspunkt

I mars 2021 uttalte Burger King til Nærnett at burgerkjeden ikke hadde noen planer om å etablere seg på Søre Sunnmøre «per dags dato».

Drøye fem måneder senere ble en ny Burger King-restaurant bekreftet til Volda i avisa Møre.

– Utviklingen av handelsparken gjorde at dette var riktig tidspunkt å vurdere Volda. Det er også positivt at Volda er en studentby, og vi regner med å rekruttere mange studenter, sa Olav Bæverfjord, sjef i Burger King Norge, den gangen.

Powered by Labrador CMS