Hødd maktet ikke å score i toppoppgjøret: – Ekstremt frustrerende

HØDD - KONGSVINGER 0-0 (0-0)

Lagene som ruver alene i toppen av sin 2. divisjonsavdeling møttes søndag på Høddvoll.

Det skilte fire poeng før oppgjøret søndag.

Etter kampen er avstanden fortsatt like stor.

Hødd, anført av offensive Robin Hjelmseth og Alfred Scriven, var det førende laget i store deler av kampen. Men det ville seg ikke for desperate Hødd-spillere, som aldri maktet å sette ballen i mål.

– Klart det er frustrerende å ikke score. Men som jeg sa til guttene i garderoben, så var det ingenting i veien med innsatsen, sier Hødd-trener Kevin Knappen til Nærnett etter kampslutt.

FRUSTRERENDE AFTEN: For Kevin Knappen og Hødd var det kun scoringen som manglet søndag ettermiddag.

– Dette var ekstremt frustrerende. I andreomgang hadde vi veldig mange sjanser, men marginene var ikke med oss i dag, kommenterer Hødd-angriper Alfred Scriven.

Knappen har på langt nær gitt opp håpet om direkte opprykk. Kongsvinger ligger foreløpig to hestehoder foran før sesongens ni siste kamper.

– Skaper Kongsvinger like lite som i dag kommer de til å avgi poeng, sier Hødd-treneren.

Rødt kort

Det sto ikke på rammene under søndagens kamp. Fulle tribuner, korpsmusikk og masse aktivitet for store og små før kampen ga toppoppgjøret en ekstra nerve.

De to hovedingrediensene før pause var to røde kort. Allerede etter 29 minutter kom det første. Kongsvingers Daniel Lysgård hindret Hødd-spiller Oskar Løken, som hadde full fart mot målet til gjestene. Dommeren dømte frispark, og ga samtidig Lysgård direkte rødt kort. Dramatikken var i gang!

Og det skulle bli flere røde kort.

Hødds Paul- Henri Moussinga Mouasso hadde allerede fått gult kort da han etter 37 minutter kom alt for sent inn i en duell ved midstreken. Dermed fikk han sitt andre gule - og marsjordre etter 37 minutter.

En utvisning Hødd-trener Kevin Knappen var sterk uenig i.

– De to gule Paul får er billige, synes jeg. Han er ingen stygg spiller, det var aldri aktuelt, svarer Knappen på spørsmål om han vurderte å ta av Moussinga Mouasso etter hans første gule kort som kom allerede etter 16 minutter.

MARSJORDRE: Paul- Henri Moussinga Mouasso fikk sitt andre gule kort etter 37 minutter.
IKKE ENIG: Hødd-trener Kevin Knappen synes ikke Paul- Henri Moussinga Mouasso fortjente å bli utvist i toppoppgjøret søndag.

De aller største sjansene uteble etter utvisningene. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Vanvittig trykk på tampen

Andre omgang førte Hødd med jernhånd. Både Scriven og Hjelmseth på topp for Hødd hadde muligheter, de med hell kunne fått mer ut av. Og nettopp Scriven skulle få flere sjanser til å bli den store helten.

Etter 77 minutter var han der igjen. Den tidligere Mjøndalen-spilleren var på enden av et innlegg, men dessverre for hjemmelaget gikk headingen over Kongsvinger-målet.

Minutter senere var Hødd uhyre nære - igjen. Men igjen manglet hjemmelaget de nødvendige centimeterne for å score.

De 1800 tilskuerne på Høddvoll øynet mulighet for seier. Slageren "Heia Hødd" runget på stadion, i håp om å inspirere sine spillere til seier.

Til ingen nytte - Hødd skapte ikke all verden på tampen, og dermed endte toppoppgjøret 0-0.