Blid type: Oskar Fjørtoft Sandanger er oftest sett med et smil om munnen

Signert for talenthus

Kan by på nye muligheter for programlederen fra Sande

Publisert

Oskar Fjørtoft Sandanger har signert for talenthuset Simpl. Det offentliggjorde Fjørtoft Sandanger selv på sin Instagram forrige fredag. Komikeren og programlederen fra Larsnes er beæret over muligheten.

- Jeg synes jo det er kult at noen har lyst til å satse på meg da. Det var veldig lett for meg å si ja når jeg fikk tilbudet.

Den fraflyttede sandeværingen har aldri hatt noe management tidligere.

- Jeg har alltid vært veldig glad i å styre og organisere, så det er første gangen at noen andre skal jobbe for meg på den måten. Så jeg er spent om jeg klarer å slippe dem til.

- En venn av huset

Kristin Naomi Sandstrand er kommersiell leder i Simpl. Hun kan fortelle at talenthuset er fornøyde med å få sunnmørsprofilen på laget.

- Oskar er jo en god venn av huset. Vi er veldig glad i Oskar alle sammen her. Også er han et unikum av en fyr med mange talenter, som vi synes er veldig spennende. Vi har lyst til å bygge han som profil, og tror han kan nå langt.

Simpl er et profilmanagement basert i Oslo som representerer 18 profiler som er influensere, komikere, artister, konferansierer, foredragsholdere og TV-personligheter. Sandstrand forteller at Simpls oppgave er å jobbe kommersielt med talentene, og bygge deres profil.

- I tillegg så jobber vi med å skaffe profilene jobb i sin respektive bransje. For Oskar så kan det jo være at vi skaffer han eventjobber som konferansier, eller at vi får han på TV. Der han har lyst til å være, skal vi prøve å få han.

- Foreløpig litt diffust

Per i dag er Fjørtoft Sandanger programleder i P3, komiker med faste innslag på Det Andre Teatret og podcastvert i "Ta vare - med Hannah og Oskar", som er en podcast i regi av Mental Helse Ungdom. Samarbeidet i Simpl skal forhåpentligvis lede til enda flere muligheter for mannen fra Gurskøya.

- Det er jo veldig ferskt, så foreløpig er det litt diffust. Men jeg håper at det kan bety flere gøye ting for meg. Det er jo målet..

Powered by Labrador CMS