PÅ PLASS: Kjetil Holand Tøsse er på treningsleir i Marbella og klar til å gi alt for den kongeblå drakten.
PÅ PLASS: Kjetil Holand Tøsse er på treningsleir i Marbella og klar til å gi alt for den kongeblå drakten.

To nye spillere klare for Hødd

Kjetil Holand Tøsse og Bernardo Morgado har tatt pennen fatt og skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

ULSTEINVIK: På Hødd fotball sine egne hjemmesider bekrefter den nyopprykkede OBOS-klubben to nye signeringer.

Kjetil Holand Tøsse har signert en kontrakt ut 2023. 26-åringen var kontraktsløs og kommer gratis til Hødd.

De siste årene har midtbanespilleren tilbragt tiden sin i Molde, Notodden og Stjørdals-Blink. Den venstrebeinte spilleren har de to siste sesongene spilt for sistnevnte i 1. divisjon.

– Kjetil er en lokal spiller som har stor erfaring fra OBOS-ligaen med nesten 100 kamper. En lagspiller som er anvendelig og har en god venstrefot. Vi har i flere år hatt dialog med Kjetil og endelig har vi fått til en avtale, sier sportssjef Jesper Törnqvist i en pressemelding.

I 2021 spilte Tøsse for Stjørdals-Blink-laget som slo Hødd i kvaliken til 1. divisjon.

Den andre nysigneringen Bernardo Morgado er fra Portugal og har også skrevet under på en ett-års avtale. Den 24 år gamle midtstopperen var på besøk på Høddvoll i januar, og ble med på treningsleiren i Marbella denne uken.

KRIGER: Midtstopper Morgado poserer i Marbella.
KRIGER: Midtstopper Morgado poserer i Marbella.

– Bernardo startet sin fotballkarriere i den portugisiske storklubben Sporting og har gjennom tre gode år i Sverige blitt en solid, fysisk god stopper. Bernardo har i vinter vært på blokka til flere klubber i Superettan i Sverige. Vi har etter et prøvespill i januar, pluss et opphold på Marbella blitt godt kjent med både spiller og person. Bernardo er en stopper som vil gå i krigen for å gi laget poeng, sier Törnqvist i pressemeldingen på sine egne hjemmesider.

Det var Vikebladet Vestposten som omtalte saken først.

Powered by Labrador CMS