Det har gått en uke siden Hødd Fotball bekreftet at Knappen ikke er hovedtrener lenger etter 2021-sesongen.

Reagerte på trenerspørsmålet

Hødd-trener Kevin Knappen er klar for Bryne FK etter sesongen, men lover likevel at fokuset hans er kun hos Hødd ut 2021.

Publisert

Kevin Knappen kom ikke unna spørsmål om overgangen til Bryne til tross for at det var kampen mellom Hødd og Eidsvold TF som var i fokus lørdag ettermiddag.

LES KAMPSAK:

– Sjeldent gunstig tidspunkt

Hovedpersonen selv mener det ikke var noen annerledes oppladning til kampen mot Eidsvold sammenlignet med de 19 andre foregående.

– Det hadde vel vært spørsmål hvis vi ikke hadde tatt tre poeng, men vi har en jobb å gjøre; det vi får gjort noe med - treningsarbeidet vårt. Dette handler om oss. Jeg har en jobb ut sesongen, sier Knappen.

Forrige uke sa leder Guttorm Vartdal i Blåsarane, Hødds supportergruppe, til Nærnett at timingen på overgangen var «helt feil og litt rar».

– Det er vel aldri gunstig tidspunkt når dette skjer. Sånn er det når muligheter kommer - de kommer sjeldent gunstig, og dette er ikke noe vi kan styre, svarer Knappen om tidspunktet på overgangen.

– Idiotisk spørsmål

Med et hypotetisk perspektiv er det en reell sjanse for at Hødd nettopp kan møte Bryne i en særdeles viktig kamp. Bryne, som ligger i divisjonen over Hødd, har tre poeng ned til 14. plass med åtte kamper igjen å spille.

Den 14. plassen er en playoff om å holde seg i 1. divisjon mot vinneren av de beste andreplassene i 2. divisjon.

For øyeblikket ligger Hødd an til å kapre den viktige andreplassen med full klaff resten av sesongen. Da møter Hødd den andre toeren i 2. divisjon - avdeling 2. Med seier spiller de eventuelt om opprykk mot 14. plassen.

Knappen ville ikke snakke rundt den hypotetiske tanken.

– Nå ønsker jeg ikke å kommentere Bryne mer, jeg har sagt nok på det. Nå har jeg fokus på Hødd med å sikre denne andreplassen.

– Fokuset er kun på Hødd ut sesongen?

– Ja, det er et helt idiotisk spørsmål, men selvsagt. Dette er en jobb og det er hva jeg får betalt for, avslutter den avtroppende treneren.

– Bare på høstferie

Forrige uke sa styreleder i Hødd Fotball, Kari Mette Sundgot, at det var for tidlig å komme med forslag til potensielle kandidater rundt trenerjobben fra 2022-sesongen.

Fotballekspert på lavere divisjoner, Jørgen Tjærnås, synes det var vanskelig å komme med navn på dette tidspunktet, men han mente at Kvik Halden-trener Tor Thodesen og Fram Larvik-trener Haakon Lunov bør være navn på blokka til Hødd-styret.

– Jeg tviler på at jeg er aktuell der, men vi får se. Akkurat nå er fokuset på Volda, sa Volda-trener Lars Petter Rønnestad om Hødd-jobben etter 3. divisjonsoppgjøret mot Melhus søndag.

Tidligere Hødd-spiller Arild Sundgot ble observert på tribunen i kampen mot Eidsvold lørdag. Sundgot fikk nylig sparken som Ull/Kisa-trener.

– Jeg er bare på høstferie, skriver Sundgot i en sms til Nærnett.

Arild Sundgot, til høyre i bildet, var en av 872 tilskuere på Høddvoll lørdag ettermiddag.
Powered by Labrador CMS